Od mama i tata za tebe.

Pošto smo i sami roditelji, znamo koliko je svako dete dragoceno i stoga smo svesni svoje velike odgovornosti. Razumemo da je roditeljstvo prirodan, dubok osećaj koji je istovremeno i zahtevan i zadovoljavajući – svrha zasnovana na fundamentalnom poverenju i posvećenosti. Zahvaljujući ovom razumevanju i decenijama vrednog iskustva u proizvodnji hrane za bebe, mi smo pravi stručnjaci na vašoj strani.

Upoznajte ljude koji stoje iza Humane.

Pogledaj video


Zato što je dobrobit vaše bebe za nas stvar srca

Svakodnevno težimo da svom detetu obezbedimo proizvode prilagođene uzrastu koji su prilagođeni njihovim specifičnim potrebama kombinovanjem prirodnih sastojaka i smislenih istraživanja.

Od rada na našim farmama preko obrade sastojaka u našoj fabrici u Strückhausenu do obezbeđivanja visokih standarda kvaliteta naših proizvoda u našim laboratorijama - želimo da obezbedimo uravnoteženu i zdravu ishranu za vaše dete kako bismo omogućili najbolji mogući početak u životu

Pogledaj Marenin video

I sami postajemo mama

Svi smo bili uzbuđeni kada je naša koleginica iz Humane Maren (Globalni menadžer proizvoda) najavila svoju prvu trudnoću. Spremala se da započne uzbudljivo putovanje da postane #firsttimemom. Sada njen sin Leonas ima 2 godine i ona se sa nama osvrće na dan kada je saznala da je trudna.

#firsttimemom #confidentmoms #firstpregnancy

Pogledaj Marenin video

Kao otac petoro dece, znam koliko je pravilna ishrana važna za decu. Proizvodnja hrane za bebe koja je potpuno transparentna i bogata hranljivim materijama je ono što me pokreće svaki dan.


„Rad u Humani osećam se kao član porodice - možemo verovati jedni drugima."

Hans Joachim Meinders

Upoznajte članove Humana porodice.

Da bismo proizvodili hranu za bebe u koje možete 100% verovati, mi u Humani moramo moći da računamo jedni na druge. Kao tim, možemo se u potpunosti osloniti jedni na druge — da bismo ispunili naše visoke standarde kvaliteta, trudimo se svaki dan.

  • strastven timski rad mama i tata
  • decenije iskustva u proizvodnji hrane za bebe
  • temeljno istraživanje kako bismo unapredili naše proizvode
Vođa tima operativne oblasti

Jessica Zielinski

Kao vođa tima u operativnoj oblasti, Jessica i njen tim su odgovorni za prve korake u našem proizvodnom procesu — uvek u skladu sa najstrožim smernicama.

Direktor upravljanja kvalitetom

Dr. Jörg Rethmeier

Jörg je odgovoran za upravljanje kvalitetom u Humani i radi u ovoj oblasti već 15 godina. Proizvodnja hrane za bebe podleže posebno strogim smernicama kvaliteta, koje Jörg svaki dan detaljno proverava.

Vođa tima pakovanja

Dimitri Zacher

Dimitri i njegov tim se staraju da naša ambalaža uvek bude u skladu sa našim higijenskim i bezbednosnim standardima i, pored toga, ispunjava zahteve roditelja širom sveta. Zahvaljujući našim inovativnim kapacitetima za pakovanje, u mogućnosti smo da implementiramo napredna rešenja za pakovanje — kao što je naš myHumanaPack.

Verujemo u
prave vrednosti.

Važno nam je da mame i tate imaju poverenja u naš rad i proizvode. Gradimo na decenijama stručnosti, koje uvek idu ruku pod ruku sa dobro odabranim sastojcima. Naši zaposleni igraju ključnu ulogu i predstavljaju kamen temeljac naših proizvoda. Zato uvek tražimo strastvene stručnjake koji dele naše vrednosti.

Prirodnost
Stručnost


Jer deca su
nama važni koliko i oni vama.

Ishrana deteta značajno utire put ka zdravom, srećnom životu. Naš cilj je da koristimo temeljno istraživanje, decenije iskustva i odabrane sastojke koji su što prirodniji

kako bi proizveli proizvode koji na najbolji mogući način podržavaju prirodan razvoj svakog deteta. Mi smo na vašoj strani kao stručnjaci od poverenja.

„Pošto u našem timu radi mnogo ljudi koji su i sami roditelji, posao nam je blizak srcu. Proizvodimo samo proizvode koje bismo ponudili svojoj deci u bilo koje vreme i bez pitanja.'

Dimitri Zacher, radnik na pakovanju

„Mi u Humani imamo zajednički cilj: da roditeljima i njihovoj deci ponudimo proizvode od poverenja. Zato uvek radimo sa najvećom preciznošću."

Michael Westerhoff, radnik u proizvodnji

Postoji samo onoliko farmera koliko može da isporuči po našim standardima. Ponosni smo na njih.

Porodica Menke

Upoznajte našu farmerku Karolin, njenog muža Florijana i sina Flina na njihovoj farmi u Sahlenburgu u Nemačkoj.

Verujemo u
jedinstvo Prirode i nauke

Da bismo ponudili ishranu visokog kvaliteta koja je posebno prilagođena svakom određenom uzrastu vaše bebe, kombinujemo najbolje iz prirode i naučnih istraživanja. Dok podržavamo vas i vašu bebu sjajnim proizvodima, mi sledimo tri osnovne vrednosti koje određuju naše delovanje.

back to top