Kuće Humane – gde inovacije nikada ne prestaju.

Kada hranite svoju bebu, želite 100% sigurnost. Zato se mi u Humani odnosimo prema hrani za bebe sa najvećom pažnjom. U naša tri moderna proizvodna pogona naši stručnjaci za hranu pretvaraju suštinu svog znanja u recepte koji optimalno podržavaju razvoj vašeg deteta.

Dajemo sve od sebe svaki dan.

Bilo da se radi o početnom/prelaznom mleku za odojčad, hrani za bebe ili dodacima ishrani, svakog dana dajemo sve od sebe kako biste vi svom detetu pružili najbolje. Bez obzira na izazove koje donosi svakodnevni život, sa Humanom uvek imate pravo rešenje. Tako da jednostavno možete da verujete svom iskustvu majke ili tate — i uživate u dragocenim srećnim trenucima sa svojom bebom.


Mleko za odojčad proizvedeno u Strückhausen - gde formulama za odojčad pružamo siguran dom.

2019. godine otvorili smo našu novu najsavremeniju fabriku mleka za bebe u Strückhausenu u severnoj Nemačkoj. Ovde, usred prirodnog okruženja sa malo više od trave, krava, farmi i samo nekoliko ljudi, naša fabrika se nalazi direktno tamo gde se proizvodi naš glavni dragoceni sastojak — mleko. Mikroorganizmi se brzo razmnožavaju — što znači da je svaki ušteđeni sat između muže krave i obrade tog mleka dragocen.

Otkri početno mleko za odojčad

Zavirite u naš najsavremeniji proizvodni pogon.

U našem mlečnom centru izvrsnosti proizvodimo naše mleko za bebe na najvišim nivoima bezbednosti, higijene i održivosti hrane. Strückhausen je proizvodna lokacija sa bogatom istorijom koju smo obnovili da bismo zadovoljili najviše standarde i uveli najinovativnije proizvodne procese.


Naša nova fabrika u severnoj Nemačkoj

Početna/prelazna mleka za odojčad su veoma složene i zahtevaju obradu mnoštva komponenti. Zato sa našim proizvodima postupamo sa najvećom pažnjom. Mi cenimo bezbednost hrane, higijenu i održivost iznad svega.

Naš koncept higijene je mnogo stroži od onoga što je zakonski propisano, sa laboratorijskim testovima koji proveravaju brojne parametre naših proizvoda. Redovno proveravamo sirovine, gotove proizvode, vodu, opremu, higijenu, pa čak i vazduh u fabrici*. Pre, unutar i posle prerade mleka, do 600 testova obezbeđuje najviši nivo bezbednosti i higijene.

Tokom obrade, oslanjamo se na ekološki prihvatljive tehnologije koje čuvaju važne resurse za svet sutrašnjice. Na primer, ponovo koristimo vodu koja se crpi iz mleka tokom procesa proizvodnje za ispiranje ventila, pumpi i mehaničkih zaptivača.

Da bismo sve ovo postigli, napravili smo ogromnu investiciju od miliona evra — i otvorili oko 200 radnih mesta u strukturno slabom, ruralnom regionu. Ova investicija je obećanje: za nas Strückhausen nije samo jedan od najmodernijih pogona za proizvodnju mleka za odojčad, već i važan korak u budućnost.

*u skladu sa zakonskim zahtevima


Hrana za bebe napravljena od strane Sunval Baby Food-a: sa 100% organskim kvalitetom

Svako dete je čudo prirode – i uvereni smo da je potrebno da mu obezbedite najbolju ishranu da biste podržali prirodni razvoj vašeg deteta. Da bismo dobili ovaj kvalitet, svaki dan radimo 100% najbolje u našoj fabrici hrane za bebe Sunval.

Ovde naši nutricionisti i prehrambeni tehnolozi koriste najnovija saznanja naučnih studija i na taj način obezbeđuju da svi recepti budu prilagođeni razvoju i potrebama dece. A za dobrobit vašeg malog sunca, koristimo samo voće i povrće iz kontrolisanih organskih useva.

U isto vreme, obezbeđivanje netaknutog ekološkog, društvenog i ekonomskog sistema za buduće generacije jedan je od osnovnih ciljevaSunval Baby Food-a.

Otkrijte našu hranu za bebe

Dodaci ishrani InPharma: uz najveću sigurnost i kontrolu

Naše Humana dodatke ishrani proizvodi naša podružnica InPharma. Kao vodeća kompanija u ovoj oblasti, Inpharma ima više od 20 godina iskustva u istraživanju i razvoju dodataka ishrani. Neprestano smo u potrazi za novim izvorima, kombinacijama, upotrebom i dozama biljnih sastojaka kako bismo podržali vašu svakodnevnu ishranu.

Ova kultura inovacija je ta koja nas uvek drži u toku sa najnovijim naučnim saznanjima i regulatornim zahtevima. U cilju ispunjavanja najstrožih zahteva nezavisnih, eksternih inspekcijskih organa, mi se konstantno pratimo vršenjem hemijskih, fizičkih i mikrobioloških ispitivanja na svim proizvedenim proizvodima. I naravno, sva proizvodnja se odvija u netaknutim čistim prostorijama sa strogom kontrolom vlage i temperature kako bi se osiguralo da su naši proizvodi bezbedni.

Otkrijte naše dodatke ishrani

Svoju proizvodnju gradimo na tri stuba održivosti, koji uključuju ekološke, ekonomske i socijalne aspekte.

Ekologija

Trudimo se da naš ekološki otisak bude što manji tako što štedimo vodu i struju i ponovo koristimo suvišnu toplotu iz naših proizvodnih procesa.

Ekonomija

Da bismo doprineli funkcionisanju ekonomije, obraćamo pažnju na ekonomsku održivost radeći transparentno, ponašajući se odgovorno i razmišljajući dugoročno.

Društvena odgovornost

Za nas se ne radi samo o otvaranju radnih mesta, već i o njihovom održavanju uz odličnu radnu atmosferu. Želimo da lično i profesionalno podržimo naše zaposlene garantujući jednake mogućnosti za sve.

back to top