Život kao tata

Postati tata je jedno od najvećih iskustava koje možete imati u životu. Nesumnjivo, to dovodi do brojnih pitanja koja vam se vrte po glavi.

Bila bi nam čast da vas pratimo tokom trudnoće i u svakodnevnom životu kao male porodice.

dad on the couch with sleeping baby on lap

Biti tata znači voleti, brinuti i istraživati zajedno!

Kao tata, igrate veoma važnu ulogu u svojoj porodici. Počinje kada je vaša devojka ili žena trudna i vi je podržavate svom ljubavlju, malim iznenađenjima i sa puno čokolade.

Kada je beba tu, možete pomoći i oko hranjenja, menjanja pelena i igranja sa bebom. Definitivno ćete uraditi odličan posao!

dad throwing his kid up in the air
dad playing with his kid
dad carrying his baby
dad holding his kid on lap

Mi u Humani želimo da vam damo samopouzdanje da verujete sebi u ulogu svog oca. #confidentdads

Saveti za novopečene tate

Šarmantne priče
za laku noć

Deca vole priče za laku noć. Imaju umirujuće dejstvo, olakšavaju da utonu u san i, u mnogim porodicama, spadaju u noćnu rutinu odlaska na spavanje. Dozvolite sebi vremena da završite dan zajedno sa svojim malim suncem. Naše kratke priče su idealan saputnik u zemlju snova.


Prelazno mleko za odojčad proizvedeno u Strückhausen-u:
gde bezbednost susreće održivost

Otvaranjem nove proizvodne lokacije u Strückhausen-u 2019. godine, naše osnovno Humana mleko našlo je novi dom. Ovde, usred prirodnog okruženja sa malo više trave, krava, farmi i samo nekoliko ljudi, nalazimo se upravo tamo gde je mleko, a toliko blizu našeg glavnog dragocenog sastojka — mleka — pruža nam savršene uslove za našu najsavremeniju fabriku hrane za bebe.

Saznajte više o proizvodnji

Naši mlečni proizvodi za bebe

back to top