Go

Pronađite pravi proizvod za vas i potrebe vaše bebe.

Starosna grupa
Starosna grupa
36 Meseci

Mleka i formule za odojčad - za pravu podršku od samog početka za bebe koje se ne doje ili se dohranjuju.

Sa bebom, svaki dan je pun čuda — ima toliko toga da se otkrije i doživi. Podržavamo vas od prvog dana na najbolji mogući način uz naša Humana mleka i formule za odojčad. Humana mleka i formule za odojčad su napravljena uz naše obećanje da ćemo vašoj bebi dati sve važne hranljive materije koje su im potrebne za normalan rast i razvoj. Naša mleka i formule za odojčad su prilagođeni nutritivnim potrebama vašeg malog sunca i obogaćeni su svim esencijalnim hranljivim materijama u količinama prilagođenim uzrastu.

Štaviše, možete nastaviti da podržavate aktivno telo i um vašeg malog heroja dok odrasta uz Humana 3 Junior My Pack, posle 12.meseca starosti i Humana 4 Junior My Pack, posle 18.meseca starosti, mleka za decu obogaćena vitaminima i mineralima.

Biti majka nije uvek lako.
Želimo da vam pomognemo u tome.

Vodič za trudnoću
Man hugging his pregnant wife

Prava ishrana za početak života

Uz naš vodič za pomoć, pratimo vas tokom trudnoće i dajemo vam dragocene savete o ishrani i bilo čemu drugom o čemu biste mogli da brinete dok se pripremate za porođaj.

pročitaj više
Vodič za bebe
baby playing in grass small

Prva godina bebe

Konačno, vaša beba je ovde! Novi član porodice preokrenuće svakodnevni život naglavačke. Očekuje vas mnogo posebnih prvih trenutaka, naročito u prvoj godini. Saznajte više o nekim od prekretnica u prvih 365 dana u našem vodiču za bebe.

pročitaj više
Vodič za tate
dad on the couch with sleeping baby on lap

Naši vodiči za roditelje - za tate

Postati tata je jedno od najlepših iskustava koje možete imati u životu. Ipak, to takođe postavlja mnoga pitanja. Ne brinite: priroda vam je obezbedila dobru intuiciju da savladate sve ove izazove. Imamo i nekoliko saveta koji će vam pomoći da se ostvarite u svojoj novoj ulozi oca.

pročitaj više

Pregledajte naše proizvode.

Od mama i tata
za vas

Pošto smo i sami roditelji, znamo koliko je svako dete dragoceno i zato smo svesni svoje velike odgovornosti. Razumemo da je roditeljstvo prirodna, duboko osećajna dužnost koja je i zahtevna i zadovoljavajuća — uloga zasnovana na fundamentalnom poverenju i posvećenosti.

sweet mother and her cut baby
i
Obaveštenje
Dojenje je bez sumnje najbolji način za ishranu bebe

Dojenje je povezano sa mnogim prednostima za vašu bebu i vas:

  • Optimalno je prilagođeno nutritivnim potrebama vaše bebe.
  • Štiti od infekcija.
  • Jača vezu između vaše bebe i vas.
  • Najjeftiniji način ishrane.

Kao majka koja doji, imajte na umu da je važno da imate zdravu i uravnoteženu ishranu kako biste preneli energiju i hranjljive materije vašoj bebi.

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) preporučuje dojenje kao jedini izvor ishrane u prvih 6. meseci života i nastavak dojenja do druge godine ili više. Ali, iz različitih razloga, ponekad dojenje jednostavno nije moguće. Ako je to slučaj, može se koristiti formula za odojčad.

Pre davanje formule za odojčad, molimo da razgovarate sa svojim pedijatrom ili babicom. Imajte na umu da se prestanakom dojenja ili dopunom dojenja formulom za odojčad može smanjiti proizvodnja majčinog mleka. Ovaj efekat je teško preokrenuti. Ako odlučite da koristite formulu za odojčad, uvek pažljivo pročitajte i pratite uputstva na pakovanju. Nepravilna priprema i skladištenje mogu biti štetni po zdravlje vaše bebe.

Pročitao/la sam ovu poruku i želeo/la bih da nastavim
back to top