Mi volimo bebe

Svakodnevno nas inspirišu mame i bebe. Slušamo očekivanja roditelja i vodimo se potrebama beba. Humana jprati najnovija saznanja iz prirode i nauke kako bi ponudila ishranu koja podržava put rasta beba i mališana – sa više od 65 godina iskustva.

happy smiling mother and baby playing on bed at home

Za svaku veliku priču potreban je heroj – za nas je ovo naš osnivač.

Godine 1950. postavljeni su temelji za uspeh našeg brenda. Dr Hajnc Lemke je bio pedijatar u Herfordu (Nemačka) i imao je jednostavnu, ali briljantnu ideju da razvije prvo adaptirano mleko za bebe u Nemačkoj – jednu od mnogih prekretnica u našoj istoriji.

Od tada, prirodnost, stručnost i pouzdanost su osnovne vrednosti koje su nas dovele do svake nove prekretnice. Od mlečne formule za odojčad, specijalnog mleka, hrane za bebe u teglama, žitarica, mlečnih mikseva, kesica, čajeva i dodataka ishrani za bebe i dojilje – porodice širom sveta veruju u Humanu.

dad holding baby feet

Prirodnost, stručnost i pouzdanost
više od 65 godina

Za nas, Humana je više od imena – to je obećanje. Sve što radimo vrti se oko čoveka i njegovog razvoja. Na osnovu jedinstva prirode i nauke, nudimo ishranu visokog kvaliteta koja je osetljivo prilagođena svakom određenom uzrastu vašeg mališana. Uzimajući najbolje od prirode i posmatrajući naučna istraživanja razumemo složene procese u dečjem organizmu. Sa ovim znanjem podržavamo prirodni rast beba i male dece više od 65 godina sa kontrolisanim i kvalitetom sertifikovanim u Nemačkoj. Tokom ovog perioda uvek smo sledili naše tri osnovne vrednosti: prirodnost, stručnost i pouzdanost.


a kid picking apple from tree

Prirodnost

Za nas je priroda ključ svega. Ako svojoj bebi date vremena da razvije svoj prirodni, optimalni potencijal, sve radite kako treba. Ne postoji raspored, nema dnevni razvojni program kojeg vaša beba mora da poštuje. Samo imajte poverenja u sebe i svoje dete da će sledeći korak doći kada za to dođe vreme.

Prirodnost znači uzeti najbolje od onog što nam priroda daje i pažljivo birati naše sirovine. Mi koristimo, na primer, samo organski uzgojeno voće i povrće za naše tegle sa hranom za bebe. Za naše mleko snabdevamo se isključivo od naših farmera, koji svoje životinje hrane isključivo biljnom hranom bez GMO.


Stručnost

Znamo da za vašu bebu nema ništa bolje od dojenja - ipak, ponekad to jednostavno nije moguće. Međutim, ishrana odojčadi je veoma složena i od vitalnog je značaja da izaberete alternativu kojoj možete verovati. Humana je na vašoj strani kada je u pitanju savladavanje svakodnevnice.

Sa preko 65 godina iskustva u proizvodnji širokog spektra ishrane za bebe za različite potrebe, nije ni čudo što Humana često preporučuju lekari. Nastavljamo da napredujemo na osnovu najnovijih saznanja iz prirode i nauke. Dakle, možete biti sigurni da kada hranite svoju bebu Humanom, podržavate je sa svime što im je potrebno za njihov optimalan razvoj.


mom holding her baby close

Pouzdanost

Rezultat prirodnosti i stručnosti je pouzdanost: obećanje našeg brenda je da ćemo uvek biti tu za majke i njihove bebe – i obe se mogu 100% osloniti na bezbednost naših proizvoda.

Postati mama je divno putovanje

Saznajte više o tome šta je neophodno da vaša beba i vi rastete zajedno.

Verujemo u transparentnost.

We want to communicate our way of working as honestly and transparently as possible. Get an unadulterated look inside our company — visit the Menke's at our Humana dairy farm, learn more about our myHumana pack production and meet the people working at Humana.

Želimo da prikažemo naš način rada što je moguće poštenije i transparentnije. Zavirite u našu kompaniju — posetite Menkeove na našoj farmi mleka Humana, saznajte više o našoj proizvodnji myHumana pakovanja i upoznajte ljude koji rade u Humani.

back to top