Mi smo Humana.
Brinemo o bebama i porodicama.

Za nas, Humana je više od imena – to je obećanje. Sve što radimo vezano je za čoveka i njegov razvoj. Na osnovu jedinstva prirode i nauke, nudimo visokokvalitetnu ishranu koja je pažljivo prilagođena svakoj specifičnoj razvojnoj fazi vašeg mališana.

sad baby on moms shoulders

Verujemo u
jedinstvo Prirode i nauke

Da bismo ponudili ishranu visokog kvaliteta koja je pažljivo prilagođena svakom određenom uzrastu vaše bebe, kombinujemo najbolje iz prirode i naučnih istraživanja. Dok podržavamo vas i vašu bebu sjajnim proizvodima, mi sledimo tri osnovne vrednosti koje određuju naše delovanje.

Prirodnost

Za nas je priroda ključ svega. Bilo da se radi o prirodnom razvoju vaše bebe ili našim dragocenim sirovinama.

Stručnost

Sa više od 65 godina iskustva u proizvodnji visokokvalitetne hrane za bebe, mi smo ekspert na vašoj strani, ako vam zatrebamo.

Pouzdanost

Naš brend je obećanje da smo uvek tu za majke i njihove bebe – i obe se mogu 100 odsto osloniti na bezbednost naših proizvoda.

Ponosni smo na naše porodice farmera...

...koji svakodnevno daju svoju ličnu posvećenost isporuci visokog kvaliteta koji nam je potreban za naša početna i prelazna mleka za odojčad. Naše mleko dolazi iz naše sopstvene mlekarske zadruge — od farmera poput porodice Menke — koji su svi deo programa Humana Kualiti Master (HKM). Oni su u obavezi da ispune više od 30 kriterijuma koji prevazilaze zakonske zahteve, uključujući aspekte dobrobiti životinja, ispašu na pašnjacima i hranu bez GMO.

Krenite u obilazak od 360° farme Menkesovih u Sahlenburgu .

Krenite u virtuelni obilazak

Kvalitet i bezbednost
uvek na prvom mestu

Kada je u pitanju dobrobit vašeg deteta, znamo da želite samo najbolje od svega. Da bismo vam ponudili upravo to, u Humani su kvalitet i bezbednost uvek na prvom mestu. Bilo da se radi početnom i prelaznom mleku za odojčad, hrani za bebe ili dodacima ishrani, naši proizvodi sadrže samo pažljivo odabrane sastojke. Sve naše sirovine se mogu pratiti do njihovog porekla i obrađuju se sa najvećom higijenom i pažnjom. U isto vreme, brojne provere i projekcije garantuju kontrolisan kvalitet u skladu sa prirodom. Ovim vam obezbeđujemo konstantno optimalnu bezbednost proizvoda za najvažniju stvar u životu: VAŠE DETE.

Saznajte više

cute baby eating cereal

Tu smo za vas
za sve što vam treba

Kao globalni brend hrane za bebe, svakodnevno smo inspirisani roditeljima i bebama. Štaviše, veoma pažljivo slušamo šta je vama i vašem mališanu potrebno za savladavanje svakodnevnih izazova i zajedničko uživanje u dragocenim trenucima. Ovo nam omogućava da optimizujemo rešenja za te potrebe dok vas pratimo na vašem uzbudljivom putovanju. Bilo da je u pitanju početno ili prelazno mleko za odojčad, hrana za bebe ili dodaci ishrani — naši proizvodi su naučno dokazani i zasnovani su na najnovijim saznanjima o ishrani beba. Nije ni čudo što ne samo roditelji, već i pedijatri veruju i preporučuju naše proizvode u više od 60 zemalja širom sveta.

Visokokvalitetna ishrana za razvoj vaše bebe


Održivost – šta radimo danas za svet sutrašnjice

Srećno detinjstvo počinje sa zdravim okruženjem. U Humani volimo decu i svesni smo naše odgovornosti prema sledećoj generaciji koja će naslediti ovu planetu. Zato doprinosimo zdravoj, prirodnoj i zaštićenoj životnoj sredini tako što držimo svoj uticaj na prirodu što je moguće manjim — preuzimajući odgovornost za svet sutrašnjice.

Pogledajte proizvodne lokacije
back to top