Kvalitet kojem mama može verovati!

Za nekoga tako ranjivog kao što je vaša beba, 100% kvalitet i bezbednost su apsolutno neophodni. Stoga su u Humani kvalitet i bezbednost uvek na prvom mestu. Bilo da se radi o mleku za bebe, hrani za bebe ili dodacima ishrani, našim obećanjem kvaliteta uvek obezbeđujemo doslednu, optimalnu bezbednost proizvoda.

Mi brinemo o bebama.

U Humani kvalitet i bezbednost su uvek na prvom mestu! Počevši od mleka koje dolazi iz naše sopstvene mlekarske zadruge — od farmera poput porodice Menke koji žive u neposrednoj blizini naše najsavremenije fabrike mleka za bebe u Strückhausen u severnoj Nemačkoj. Ovde, smešteni među prirodnim pejzažima ogromnih pašnjaka, krava i farmi, nalazimo se direktno tamo gde se mleko proizvodi — i tako imamo naš najvredniji sastojak u blizini.

Svi naši farmeri su deo programa Humana Quality Master (HQM). Oni su u obavezi da poštuju više od 35 kriterijuma koji prevazilaze zakonske zahteve — kao što su dobrobit životinja, ispaša i hrana bez GMO. Što je još važnije, farmeri svakog dana daju svoju ličnu posvećenost da isporuče visok kvalitet koji nam je potreban za naše mleko za bebe.

STROŽIJI, SIGURNIJI, VEĆA HIGIJENA
Najviši standardi za bebe.

Jednom utovareno u kamion, mleko stiže do naše proizvodne lokacije i može se preraditi za manje od 48 sati (u skladu sa propisima) nakon muže. Time se izbegava kontaminacija mikroorganizmima. Mi koristimo samo termičku obradu jednom, u jednom koraku. Na taj način čuvamo važne komponente i omogućavamo da hranljivi sastojci ostanu netaknuti.

Naša fabrika u Strückhausenu ima sopstvenu laboratoriju, koja nam omogućava da vršimo sopstvene analize hrane. Ugradili smo bezbroj mera bezbednosti i higijene sa do 600 provera kako bismo bili sigurni da su naši proizvodi bezbedni i najvišeg kvaliteta. Naše kontrole kvaliteta su tako fino podešene da se može pratiti proizvodni put svakog pojedinačnog pakovanja.


Naši standardi visokog kvaliteta dokazani su višestrukim sertifikatima

  • IFS sertifikat o hrani (International Featured Standard) za našu fabriku mleka za bebe u Strückhausenu, našu fabriku hrane za bebe Sunval i Inpharmu, našu podružnicu koja proizvodi naše dodatke ishrani. Sve naše brokerske kompanije imaju odgovarajući sertifikat od strane IFS Brokera.
  • Organski sertifikat za naše tegle, kesice i organske kašice izdat od strane Kiwa BCS Öko-Garantie GmbH.
  • Svi naši mlekari su u obavezi da koriste hranu bez GMO — ni genetski modifikovani kukuruz ni soja se ne koriste za ishranu stoke. Ovo godišnje sertifikuje ABCert — nezavisna kompanija za sertifikaciju.
  • Kao znak naše posvećenosti održivosti, sertifikovani smo prema standardu upravljanja životnom sredinom DIN ISO 14001 i sprovodimo ciljane mere za kontinuirano smanjenje potrošnje energije i vode.

Od naših farmi do naše fabrike, istražite našu najsavremeniju fabriku mleka za odojčad u severnoj Nemačkoj.

back to top