Humana 1 My Pack

Naše Humana 1 My Pack, početno mleko za odojčad je namenjeno kao dopuna dojenju ili kao jedini izvor hrane kada dojenje nije moguće.

 • Od rođenja pa nadalje
 • Sadrži samo laktozu, kao jedini prisutan ugljeni hidrat
 • Sadrži DHA (dokozaheksaenskom kiselinom)
 • Kvalitet kontrolisan u Nemačkoj još od 1954. godine
 • 1 pakovanje = 59 flašica od 100 ml
Humana 1 MyPack - Za nutritivne potrebe vaše bebe od rođenja pa nadalje

Vaša beba je konačno stigla i vi zajedno uživate u mnogim posebnim trenucima. Otkrivate potpuno novi svet pun ljubavi i uzbudljivih, novih izazova.


Naše početno mleko za odojčad sadrži laktozu kao jedini izvor ugljenih hidrata i obogaćeno je DHA*, esencijalnom omega-3 masnom kiselinom.


*sadrži DHA u skladu sa zakonom za sve formule za odojčad

Naše obećanje vama i vašoj bebi je da ćemo vašem malom suncu obezbediti sve neophodne hranljive materije na osnovu više od 65 godina iskustva u nauci i istraživanju - kako bismo vas pratili na ovom putovanju.

Humana 1 MyPack - Za nutritivne potrebe vaše bebe od rođenja pa nadalje

Vaša beba je konačno stigla i vi zajedno uživate u mnogim posebnim trenucima. Otkrivate potpuno novi svet pun ljubavi i uzbudljivih, novih izazova.


Naše početno mleko za odojčad sadrži laktozu kao jedini izvor ugljenih hidrata i obogaćeno je DHA*, esencijalnom omega-3 masnom kiselinom.


*sadrži DHA u skladu sa zakonom za sve formule za odojčad

Odrastanje sa samopouzdanjem

Zašto nam #pouzdane mame veruju:

Život sa bebom: interakcija između ispunjenja i preopterećenosti. Najteži i ujedno najdivniji zadatak u mom životu. Dobro je imati Humanu pored sebe.

Za pravu podršku od samog početka za bebe koje nisu dojene

Humana 1 My Pack je početno mleko za odojčad koje se koristi od rođenja i namenjeno je bebama koje ne doje ili se dohranjuju.

Dom Humana početnog mleka za odojčad

Naše visokokvalitetno početno mleko za odojčad se proizvodi u našoj novoj fabrici koja se nalazi u Severnoj Nemačkoj.

myHumanaPack

Naše najpogodnije i najsigurnije pakovanje:

 • Pakovanje bez BPA
 • Upotreba jednom rukom & integrisana nivelacija za laku pripremu flašica

Naša stručnost

Zahvaljujući iskustvu od preko 65 godina u oblasti naučnih istraživanja i razvoja dečje hrane, Humana bitno doprinosi pravilnom rastu i razvoju dece obezbeđujući kvalitetne i pouzdane proizvode dobijene u skladu sa prirodom.

baby holding dads finger

Prava količina - da zadovolji potrebe vaše bebe

Molimo da koristite samo Humana mericu koja se nalazi u našem pakovanju (ima oko 4,5 g). Navedene količine su približne vrednosti i mogu se razlikovati jer je svaka beba jedinstvena.

**ili po preporuci lekara

Voda (ml)90 ml
Broj merica3
Pripremljen obrok (ml)100 ml
Broj obroka u toku dana5-8
Voda (ml)90 ml
Broj merica3
Pripremljen obrok (ml)100 ml
Broj obroka u toku dana7-8
Voda (ml)120 ml
Broj merica4
Pripremljen obrok (ml)130 ml
Broj obroka u toku dana6-7
Voda (ml)150 ml
Broj merica5
Pripremljen obrok (ml)170 ml
Broj obroka u toku dana4-6
Voda (ml)180 ml
Broj merica6
Pripremljen obrok (ml)200 ml
Broj obroka u toku dana4-5

Pravilna priprema je ključna

Kada pripremate početno mleko za odojčad, molimo Vas da pratite uputstvo za pripremu. Temeljno očistite flašicu, cuclu i prsten i pripremite sveže mleko neposredno pre svakog obroka i nahranite Vašu bebu odmah i nemojte ponovo koristiti ostatke obroka. Nepravilna priprema i skladištenje mogu biti štetni po zdravlje bebe.

1

Prokuvajte čistu pijaću vodu i ostavite da se ohladi na oko 50°C i polovinu sipajte u čistu flašicu.

2

Priloženu Humana mericu napunite prahom iz pakovanja i gornji nivo izravnajte o držač merice pričvršćen za unutrašnju stranu pakovanja. Sadržaj merice ubacite u flašicu.

3

Zatvorite flašicu i odmah u kosom položaju snažno promućkajte. Dodajte preostalu količinu vode i još jednom snažno promućkajte.

4

Dobro namestite cuclu i proverite da li je temperatura pogodna za upotrebu (37°C). Ne zagrevajte mleko u mikrotalasnoj rerni niti u blizini deteta zbog rizika od povrede vrelim sadržajem.

 • Sastojci

  Sastojci

  Demineralizovana surutka u prahu, biljna ulja (palmino, uljane repice, suncokretovo), laktoza, obrano mleko u prahu, galakto-oligosaharidi (iz mleka), mast palminog zrna, ulje iz mikroalgi Schizochitrium sp., ulje iz Mortierella alpina, gvožđe bisglicinat, kalijum-hlorid , kalcijum karbonat, holin bitartrat, kalcijumove soli ortofosforne kiseline, natrijum citrat, inozitol, natrijum selenat, L-triptofan, magnezijum karbonat, L-tirozin, mangan sulfat, vitamin C, kalijum citrat, L-fenilanin 5’ -monofosforna kiselina, natrijumove soli uridin 5'-fosforne kiseline, adenozin 5'-fosforna kiselina, natrijumove soli inozin 5'-fosforne kiseline, natrijumove soli gvanozin 5'-fosforne kiseline), taurin, kalijum jodat, vitamin E, cink sulfat, vitamin D, vitamin A, pantotenska kiselina, niacin, bakrov sulfat, biotin, tiamin, vitamin B6, vitamin K, folna kiselina, riboflavin, vitamin B12.

 • Važna napomena

  Važna napomena
  • Naravno, za vašu bebu nema ništa bolje od majčinog mleka, ali iz raznih razloga, ponekad dojenje jednostavno nije moguće. Mleka i formule za odojčad treba koristiti samo na osnovu saveta zdravstvenih radnika nezavisnih od proizvođača hrane, koji brinu o zdravlju odojčeta ili majke, a na bazi individualnih posebnih potreba za rast i razvoj odojčeta.
  • Ne dozvolite da vaša beba koristi flašicu za hranjenje kao utehu. Kao i majčino mleko, naše mleko za bebe sadrži ugljene hidrate koji mogu oštetiti zube. Zato Vas molimo da redovno perete zubiće Vašem detetu od rasta prvog mlečnog zuba.

Naši proizvodi za sve potrebe beba i mališana

sweet mother and her cut baby
i
Obaveštenje
Dojenje je bez sumnje najbolji način za ishranu bebe

Dojenje je povezano sa mnogim prednostima za vašu bebu i vas:

 • Optimalno je prilagođeno nutritivnim potrebama vaše bebe.
 • Štiti od infekcija.
 • Jača vezu između vaše bebe i vas.
 • Najjeftiniji način ishrane.

Kao majka koja doji, imajte na umu da je važno da imate zdravu i uravnoteženu ishranu kako biste preneli energiju i hranjljive materije vašoj bebi.

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) preporučuje dojenje kao jedini izvor ishrane u prvih 6. meseci života i nastavak dojenja do druge godine ili više. Ali, iz različitih razloga, ponekad dojenje jednostavno nije moguće. Ako je to slučaj, može se koristiti formula za odojčad.

Pre davanje formule za odojčad, molimo da razgovarate sa svojim pedijatrom ili babicom. Imajte na umu da se prestanakom dojenja ili dopunom dojenja formulom za odojčad može smanjiti proizvodnja majčinog mleka. Ovaj efekat je teško preokrenuti. Ako odlučite da koristite formulu za odojčad, uvek pažljivo pročitajte i pratite uputstva na pakovanju. Nepravilna priprema i skladištenje mogu biti štetni po zdravlje vaše bebe.

Pročitao/la sam ovu poruku i želeo/la bih da nastavim
back to top