Odrastanje sa samopouzdanjem

Postati mama je divno putovanje. Svakog dana ćete se vaša beba i vi bolje upoznavati i povezivati. Kako samopouzdanje vaše bebe raste, tako raste i vaše. Ako ste majka prvi put, još je veća verovatnoća da ćete imati pitanja - posebno kada je u pitanju zdravlje i ishrana.

Mi u Humani smo tu da vas podržimo svojim iskustvom, našim znanjem i proizvodima za svaki korak u rastu i razvoju vaše bebe.

Uživajte u ovom divnom putovanju zajedno!


Madre con sus bebe dormido

Iskustvo koje garantuje poverenje

Ne postoji ništa bolje za vašu bebu od dojenja – ipak, ponekad to jednostavno nije moguće. Međutim, ishrana odojčadi je veoma složena i od vitalnog je značaja da izaberete alternativu kojoj možete verovati. Humana je na vašoj strani, kada je u pitanju savladavanje svakodnevnice.

Sa preko 65 godina iskustva, nudimo širok spektar ishrane za bebe razčitih potreba – razvijene u Nemačkoj sa veoma visokim standardima kvaliteta. Zato Humanu često preporučuju. Štaviše, nastavljamo da napredujemo na osnovu najnovijih saznanja iz prirode i nauke. Ovo garantuje da kada hranite svoju bebu Humanom, to možete učiniti sa svom ljubavlju i samopouzdanjem znajući da vaše dete ima sve što im je potrebno za optimalan rast i razvoj.

#confidentbabies #confidentmoms


Kvalitet na koji možete da se oslonite

As a mom, you are doing a great job. Nevertheless, sometimes a little help is welcome – support from dad or grandparents, for example. To leave your little sweetheart in the care of others you need to have trust. Therefore it is good to know that you can always rely on the proven quality of Humana. This makes it easy for others to support you in your role as a mom and let confidence grow.

Kao mama, radiš odličan posao. Ipak, ponekad je mala pomoć dobrodošla – podrška tate ili bake i deke, na primer. Da biste svoju malu zlato prepustili drugima, morate imati poverenja. Zato je dobro znati da se uvek možete osloniti na dokazani kvalitet Humane. Ovo olakšava drugima da vas podrže u vašoj ulozi majke i pustite da samopouzdanje raste.

#confidentbabies #confidentmoms #confidentdads

dad helping baby to walk

Šta kažu #confidentmoms

Biti mama znači da stalno brinem: o njegovom zdravlju, o njegovim potrebama, o njegovom razvoju. Ipak, osmeh na njegovom licu čini sve vrednim – a Humana mi daje sigurnost da on sve dobija.

Caroline S.

Teško je, grubo i ponekad nemilosrdno, ali na kraju dana, ne postoji ništa na svetu što volim više od toga da sam mama. Naravno, dobro je imati saveznike na mojoj strani koji me podržavaju. Za mene su to moj muž i Humana

Ina

Majčinstvo je najlepša i ponekad najteža stvar na svetu, ali kada vam se vrati osmeh sve se zaboravlja. Kad bolje razmislim, moje sunce se uvek smeje kad ga hranim Humanom

Ogromna ljubav… neverovatan umor… vičemo od radosti… svaki dan učimo nove stvari… rastem zbog svog deteta… i znajući da sa Humanom sve radim kako treba

Otkrijte naše proizvode

back to top