Humana proizvodi

humana termékek

Mlečne formule

Vaša ljubav i nežnost i iskustvo Humane – to je sve što je vašoj bebi potrebno za dobar start u životu. Kao stučnjaci za mleko, razvijamo naše proizvode prema poslednjim naučnim istraživanjima.

Pravo mleko za vašu bebu

Od novorođenčeta do deteta, sve naše mlečne formule napravljene su tako da podrže razvoj vaše bebe od njenog prvog dana na najbolji mogući način. Svi naši proizvodi su lako svarljivi i bez konzervanasa i veštačkih boja.  

 

Za bebe sa posebnim potrebama

Humana je posvetila više od 60 godina istraživanju i razvoju mlečnih formula koje podržavaju prirodno napredovanje i razvoj odojčeta i malog deteta. Nudimo širok asortiman specijalnih mlečnih formula za specifične nutritivne potrebe osetljive dece.


Žitarice

Vaše dete obožava da ručka naše kašice

Bilo da su sa mlekom ili bez njega, naše kašice na bazi žitarica obezbeđuju vašem mališanu mnogo vrednih hranljivih materija koje su mu neophodne za uravnotežen razvoj u svakoj fazi odrastanja.

Isključivo koristimo pažljivo odabrane žitarice za naše kašice koje ne sadrže dodate šećere niti bilo kakve aditive. Humana kašice – prirodno ukusne!

 

Mlečne kašice: kašika puna prirodnog bogatstva

Naše mlečne kašice savršeno odgovaraju uzrastu vašeg mališana i podržavaju njegov prirodni razvoj. Sa puno mleka, prilagođenog dečijem uzrastu, korisnih žitarica i svih važnih vitamina i minerala - vaše dete će biti savršeno srećno i zbrinuto.

 

Bezmlečne kašice: 100% bez mleka 100% ukusne

Naše bezmlečne kašice sadrže pažljivo odabrane i nežno obrađene žitarice. 100% ukusne i prirodne, bez dodatog šećera i mleka. Takođe su idelane za decu sa posebnim potrebama u ishrani.

 


Čajevi

Nežni čajevi za majku i dete

Humana pruža i nežne instant čajeve za posebne potrebe budućih majki i majki koje doje, kao i za odojčad i malu decu

 

SZO jasno preporučuje isključivo dojenje tokom prvih 6 meseci života. Humana u potpunosti sledi ovu preporuku.