Posebne potrebe

Podrška posebnim potrebama u ishrani

Nudimo širok spektar proizvoda za prevremeno rođene bebe i osetljivu odojčad u skladu sa njihovim fiziološkim potrebama. Takođe možemo pomoći u problemima ishrane kao što su intolerancija ili poremećaji poput dijareje, grčeva i zatvora.


Proizvodi koji se bave opštim izazovima

Svaka beba je jedinstvena, a neke imaju individualne potrebe u ishrani. Ako vaša beba pati od digestivnih poremećaja ili intolerancije na hranu, možda će joj trebati posebna nega koja je prilagođena njihovim individualnim potrebama.

 

Sa našim asortimanom Humana Expert, nudimo mnoga rešenja za uobičajene probleme u ishrani kao što su grčevi, alergija na kravlje mleko, regurgitacija i dijareja.

Posebne potrebe – za prevremeno rođene i osetljive bebe

Imamo više od 65 godina iskustva i stručnosti — u istraživanju i razvoju formula za odojčad i specijalnih mleka.


Hrana za prevremeno rođenu decu – za podršku brzom rastu

Prevremeno rođena beba može biti veliki izazov za vas kao roditelja. Želimo da podržimo rast vaše bebe. Zbog toga, vašoj bebi je potrebno više energije i posebnih hranljivih materija. Humana nudi izbor hrane za prevremeno rođenu decu koja se

 

koristi u klinikama i apotekama. Ona je na odgovarajući način prilagođena nezrelim i osetljivim biološkim sistemima prevremeno rođenih beba.

Otkrijte više Humana proizvoda

sweet mother and her cut baby
i
Obaveštenje
Dojenje je bez sumnje najbolji način za ishranu bebe

Dojenje je povezano sa mnogim prednostima za vašu bebu i vas:

  • Optimalno je prilagođeno nutritivnim potrebama vaše bebe.
  • Štiti od infekcija.
  • Jača vezu između vaše bebe i vas.
  • Najjeftiniji način ishrane.

Kao majka koja doji, imajte na umu da je važno da imate zdravu i uravnoteženu ishranu kako biste preneli energiju i hranjljive materije vašoj bebi.

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) preporučuje dojenje kao jedini izvor ishrane u prvih 6. meseci života i nastavak dojenja do druge godine ili više. Ali, iz različitih razloga, ponekad dojenje jednostavno nije moguće. Ako je to slučaj, može se koristiti formula za odojčad.

Pre davanje formule za odojčad, molimo da razgovarate sa svojim pedijatrom ili babicom. Imajte na umu da se prestanakom dojenja ili dopunom dojenja formulom za odojčad može smanjiti proizvodnja majčinog mleka. Ovaj efekat je teško preokrenuti. Ako odlučite da koristite formulu za odojčad, uvek pažljivo pročitajte i pratite uputstva na pakovanju. Nepravilna priprema i skladištenje mogu biti štetni po zdravlje vaše bebe.

Pročitao/la sam ovu poruku i želeo/la bih da nastavim
back to top