Mleko

Mleka za odojčad sa i bez posebnih nutritivnih potreba

Znamo da nema većeg stručnjaka za vašu bebu od vas – i naravno, svom malom suncu ne možete dati ništa bolje od vašeg majčinog mleka. Ali ponekad dojenje jednostavno nije moguće i tu možemo da pomognemo.


Početno mleko za odojčad – prava podrška od početka

Sa bebom, svaki dan je pun čuda — ima toliko toga da se otkrije i doživi. Podržavamo vas od prvog dana na najbolji mogući način: sa Humana mlekom za odojčad. Ovo mleko za odojčad je napravljeno uz naše obećanje da ćemo vašoj bebi dati sve važne hranljive materije koje su im potrebne za razvoj. Naše mleko za odojčad i prelazno mleko za odojčad su pažljivo prilagođeni nutritivnim potrebama vašeg malog sunca i obogaćeni svim esencijalnim hranljivim materijama u količinama prilagođenim uzrastu.

Pored našeg redovnog asortimana, nudimo i Humana ProBalanceTM sa HMO (oligosaharidi humanog mleka — prirodno jedinjenje koje se nalazi u majčinom mleku) i Humana HA (hipoalergena) formula za bebe sa povećanim rizikom od alergije. Štaviše, možete nastaviti da podržavate aktivno telo i um vašeg malog heroja kako oni budu stari uz naše piće Humana junior.


HA formule za odojčad – za bebe sa rizikom od alergija

Često vidite sličnosti sa sobom kada pogledate svoju bebu - nažalost, to može biti tačno i za alergije. Ako neko u vašoj porodici pati od alergije, postoji povećan rizik da će je imati i vaše sunce.

U ovom slučaju, razgovarajte sa svojim pedijatrom da li možete da hranite svoju bebu našom formulom za odojčad, Humana HA1, početnom hipoalergenom formulom i Humana HA2, prelaznom hipoalergenom formulom.


Junior mleka za mališane od 1+

Vaša beba raste iz dana u dan i postaje mnogo aktivnija dok istražuje svet. Kada vaš mali heroj počne da jede sve više i više porodičnih obroka, mleko će i dalje ostati važan izvor hranljivih materija za njih.

Iz tog razloga nudimo Humana 3 Junior My Pack, posle 12.meseca i Humana 4 Junior My Pack, od 18.meseca, mleka za decu obogaćena vitaminima i mineralima kako bi vaš mališan od godinu dana pa nadalje dobio sve što mu je potrebno za aktivno telo i um.

Naša mleka imaju siguran dom-našu novu fabriku

Mleka i formule za odojčad su veoma složene i zahtevaju obradu mnoštva komponenti. Zato sa našim proizvodima rukujemo sa najvećom pažnjom i cenimo bezbednost hrane, higijenu i održivost iznad svega. Uspostavili smo koncept higijene koji je mnogo stroži od onoga što je zakonski propisano, sa sopstvenom laboratorijom za ispitivanje koja proverava brojne parametre naših proizvoda. U preradi se oslanjamo na ekološki prihvatljive tehnologije koje čuvaju važne resurse za svet sutrašnjice.

Home of humana base milks

Upoznajte naš centar za mleko, gde proizvodimo naše mleko za bebe po najvišim standardima bezbednosti hrane.

Istražite našu novu fabriku
sweet mother and her cut baby
i
Obaveštenje
Dojenje je bez sumnje najbolji način za ishranu bebe

Dojenje je povezano sa mnogim prednostima za vašu bebu i vas:

  • Optimalno je prilagođeno nutritivnim potrebama vaše bebe.
  • Štiti od infekcija.
  • Jača vezu između vaše bebe i vas.
  • Najjeftiniji način ishrane.

Kao majka koja doji, imajte na umu da je važno da imate zdravu i uravnoteženu ishranu kako biste preneli energiju i hranjljive materije vašoj bebi.

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) preporučuje dojenje kao jedini izvor ishrane u prvih 6. meseci života i nastavak dojenja do druge godine ili više. Ali, iz različitih razloga, ponekad dojenje jednostavno nije moguće. Ako je to slučaj, može se koristiti formula za odojčad.

Pre davanje formule za odojčad, molimo da razgovarate sa svojim pedijatrom ili babicom. Imajte na umu da se prestanakom dojenja ili dopunom dojenja formulom za odojčad može smanjiti proizvodnja majčinog mleka. Ovaj efekat je teško preokrenuti. Ako odlučite da koristite formulu za odojčad, uvek pažljivo pročitajte i pratite uputstva na pakovanju. Nepravilna priprema i skladištenje mogu biti štetni po zdravlje vaše bebe.

Pročitao/la sam ovu poruku i želeo/la bih da nastavim
back to top